In de Basiscursus Hairextensions leer je kennismaken met de wereld van hairextensions, de herkomst, soorten en technieken, kleurbepaling en analyse. Tevens oefen je op een oefenhoofd wax extensions te plaatsen en te verwijderen. Deze cursus vormt de basis voor alle andere klassikale opleidingen.

Basiscursus Hairextensions van Socap Original

De Basiscursus hairextensions van Socap Original duurt 1 dag. Op deze dag wordt zowel de theorie maar ook praktijk behandeld. De cursus begint om 11:00 uur en duurt  tot ongeveer 16:00 uur. U hoeft geen kapper te zijn maar ook hoeft u geen kapperservaring te hebben. Ook heeft u geen inschrijving van de Kamer van Koophandel nodig. De cursus bestaat uit een theorie maar ook uit een praktijk gedeelte. Voor deze cursus heeft u geen model nodig want er wordt tijdens het de praktijkgedeelte een oefenhoofd gebruikt. Lunch is inbegrepen bij deze  cursus net zoals koffie en thee.

Vervolg Advies:

Na de basiscursus adviseren wij je om een Masterclass Hairextensions te volgen van 1 dag.  Je kunt de masterclass op meerdere dagen volgen en zelf de geschikte dag kiezen. Je dient op deze dag dan een model mee te nemen waarbij je zelfstandig een haarverlenging gaat plaatsen. Natuurlijk is dit onder begeleiding van een docent. Daarnaast behandelen we het knippen, snijden en stylen.

Locatie

Den Ilp 8, NL-1127PA DEN ILP (bij Amsterdam)

Cursusoverzicht

Geen curriculum gevonden!

Cursus Beoordelingen

5

5
1 Beoordelingen
  • 5 sterren1
  • 4 sterren0
  • 3 sterren0
  • 2 sterren0
  • 1 sterren0
  1. Leuke en leerzame opleiding

    5

    Je leert echt goed hair extensions inzetten op een oefenhoofd en duidelijke uitleg van de theorie. Leuke begeleiding

© 2018-2019
X