De Masterclass hairweave is de perfecte cursus waarin je geheel zelfstandig leert om, onder begeleiding van een expert, om op een model een hairweave te plaatsen. Aan het einde van de Masterclass ben je in staat om zelf een afdeling van het hoofd te maken, scheidingen te trekken, de extensions te knippen en te stylen en leer je hoe je de kleur dient te bepalen en het haar te verzorgen.

De Masterclass Hairweave duurt 1 dag en is de vervolgcursus op onze Basiscursus Hairweave. De cursus begint om 10:00 uur en duurt  tot 17:30 uur. Je hebt geen kapperservaring of een inschrijving van de Kamer van Koophandel nodig. je neemt je uw eigen model mee om een haarverlenging in te zetten. Voor de cursus dient het model haar eigen haar aan te schaffen of dien je dat zelf te doen. Tijdens de cursus gebruiken wij alleen extensions van Socap Original, American Dream Extensions of van Goedkoophaar.nl. Deze extensions kun je bij ons aanschaffen tijdens de masterclass. je kunt ook je eigen merk extensions gebruiken maar dan komt er een extra betaling bij van  € 75,00. De prijzen voor hair extensions kun je vinden op onze website www.originalsocap.nlwww.americandreamextensions.nl of www.goedkoophaar.nl.

Locatie

Den Ilp 8, NL-1127PA DEN ILP (bij Amsterdam)

Cursusoverzicht

Geen curriculum gevonden!

Cursus Beoordelingen

5

5
1 Beoordelingen
  • 5 sterren1
  • 4 sterren0
  • 3 sterren0
  • 2 sterren0
  • 1 sterren0
  1. Goede Praktijkcursus hairweave inzetten met vlecht bij eigen model met persoonlijke begeleiding

    5

    Sylvia is top met haar begeleiding want het inzetten van een hairweave is toch echt een lastige klus als je dat voor het eerst doet bij een model.

VOLG DEZE CURSUS
4 INGESCHREVEN STUDENTEN

Powered By:

Populair Cursussen

© 2018-2019
X