Online Hair Academy

De complete leermodule wax extensions met veel uitgebreide leerstof. Je leert naast basiskennis hairextensions alles specifiek over het onderdeel wax extensions

Welkom bij de cursus Wax Extensions. Deze cursus is speciaal ontwikkeld door de hair extensions expert van Nederland Sylvia Bruens.

Uniek lesmateriaal dat bestaat uit 9 verschillende modules met totaal 30 hoofdstukken. Duidelijke video’s foto’s en illustraties. De complete cursusduur is tussen de 9 uur en 12 uur. Nergens leer je zoveel over wax extensions als in deze cursus.

Het vak hairextensions is geen erkend vak en wordt zelfs niet gegeven op kappersscholen. Terwijl er wel een grote vraag is naar hairextensions  en er steeds meer nieuwe bevestigingsmethodes worden ontwikkeld. In deze vakopleiding leer je daarom meer dan alleen technieken die je nodig hebt, om aan de slag te kunnen bij een kapperszaak als extension specialiste. Of wil jij graag een eigen salon als extensions specialiste? Volg dan ons lesprogramma dat speciaal is ontwikkeld voor jou. Zo word je opgeleid tot een professionele allround hairextension expert!

De markt van de hairextensions groeit explosief en er zijn op dit moment veel methodes om ze te bevestigen. Door het niet deskundig extensions te plaatsen, kun je het haar van de klant ernstig beschadigen. Deze online cursus neemt stap voor stap alle onderdelen met jou door, zodat jij een gecertificeerd hairextension styliste wordt. Na het behalen van je diploma kun je dan ook aan de slag met misschien wel een eigen salon.

De praktijk wordt uitgelegd met video’s die je goed kunt bestuderen. Wil je persoonlijke begeleiding dan kun je ook Masterclasses bij ons boeken op onze locatie in Den ilp (vlakbij Amsterdam). Tijdens deze Masterclassens neem je een model mee waar je een volume of haarverlenging bij gaat plaatsen. Deze lessen kun je zo vaak boeken als je wilt. De kosten voor een Masterclass zijn  € 59,00. De materialen mag je dan van ons lenen,  maar het model betaald wel de extensions die je nodig hebt voor het plaatsen van de haarverlenging tijdens de les.

Zorg dat je goed bent voorbereid en alle benodigdheden aanschaft om zo professioneel mogelijk de cursus te kunnen volgen. De aanschaf van een starterset is niet verplicht. De cursus is ook te volgen zonder materialen. Wij hebben voor deze cursus een eigen starterspakket samen gesteld voor een aantrekkelijke prijs: StartSet Compleet voor Wax Extensions .

Deze cursus is geschikt voor iedereen die interesse heeft in hair extensions. Je hebt geen vooropleiding of kapperservaring nodig. De complete cursus is in het Nederlands geschreven ondersteund met foto’s en video’s. 

Veel succes met deze cursus

 

Cursusoverzicht

No curriculum found !

Cursusbeoordelingen

4.5

4.5
2 ratings
 • 5 stars1
 • 4 stars1
 • 3 stars0
 • 2 stars0
 • 1 stars0
 1. leuke opleiding

  4

  goeie opleiding

 2. Zeer duidelijk en uitgebreid

  5

  De cursus is heel uitgebreid en overzichtelijk. Je leert heel veel en de video’s zijn super handig. Dank je wel

Copyright© Millionways B.V.
X