Login

Klassikale Cursussen

Uniek aanbod van online en klassikale hairextension cursussen

online-hair-extension-academy-sylvia-bruens


De  grootste online en klassikale hairextensions opleider in de Benelux.

Wij zijn als eerste in Nederland met onze online cursussen (E-learning) gestart, maar daarnaast organiseren wij ook al 20 jaar klassikale cursussen en opleidingen.  Total Hair Academy is zelfs door het UWV erkend als scholingspartner.

Boek hier je cursus:
Ons aanbod van klassikale cursussen en opleidingen varieert sterk maar bevat alle onderwerpen die gaan over het plaatsen, onderhouden van hairextensions. Het totale aanbod van deze klassikale cursussen is terug te vinden en direct te boeken op onze website www.originalsocap.nl .

Total Hair Academy is scholings­part­ner van het UWV. Het UWV is verantwoordelijk voor hulp aan werkzoekenden bij het vinden van werk. In het kader van de re-integratie­bevorderende taak van het UWV (werken aan per­spec­tief) heeft het UWV met ons een overeen­komst gesloten voor de uitvoering van scholin­gen en/of functie­gerichte vaardigheids­trainingen. Ben je klant bij het UWV, dan kom je mogelijk in aanmer­king voor een re-integratie budget voor scho­ling bij Total Hair Academy. We adviseren je om hiervoor contact op te nemen met je contactpersoon/coach. Je kunt daarbij aangeven dat wij onder de naam ‘TOTAL HAIR ACADEMY B.V.‘ als opleider geregistreerd staat in het systeem van het UWV. Of informeer naar de mogelijkheden en neem contact op met ons 020-4822510.

Hair extension expert Sylvia Bruens heeft voor u het lesmateriaal ontwikkeld.

sylviabruens-bruens-hairextensions-extensions-socap-paay

Sylvia Bruens verzorgt voor het merk Socap Original al ruim 20 jaar trainingen en cursussen in binnen- en buitenland.  Ze reist binnen- en buitenland af om nieuwe technieken te leren en op de hoogte te blijven van de allernieuwste ontwikkelingen uit Azië, Europa en Amerika. Tevens is zij een veelgevraagd docent bij het ROC Nijmegen, om les te geven aan de studenten uiterlijke verzorging in het vak hairextensions. Het ROC Nijmegen is een van de eerste kappersopleidingen, die het vak hairextensions hebben toegevoegd aan hun lessenpakket. Daarnaast is Sylvia de expert van de BN’ers en kan zij veel bekende sterren rekenen to haar clientèle.

De online en klassikale lessen zijn zeer compleet en zien er bijzonder verzorgd uit met veel beeldmateriaal dat wij allemaal zelf hebben ontwikkeld.  Maar ook beeldmateriaal uit de privécollectie van Sylvia Bruens zul je aantreffen in ons cursus curriculum.

Erkend Leerbedrijf

De zustermaatschappij van onze hairextensions academie is een erkend leerbedrijf voor het beroepsonderwijs. Studenten doen daar ervaring op als stagiair(e) in het vak hair extensions bij de top hair extensions experts van de Benelux. Wij zijn terug te vinden op www.stagemarkt.nl, de website waar studenten een leerplaats (stage of leerbaan) zoeken in het mbo.

Materialen

Wij bieden hairextensions, verzorgende producten en accessoires van bekende merken aan  zoals Socap original en American Dream Extensions. Deze kun je vinden op: www.originalsocap.nl, www.americandreamextensions.nl en www.goedkoophaar.nl

© 2018-2019
X