Login

De Academy

Beste website voor online en klassikale hairextension cursussen

online-hair-extension-academy-sylvia-bruens


De  grootste online en klassikale hairextensions opleider in de Benelux.

Wij zijn als eerste in Nederland met onze online cursussen (E-learning) gestart, zodat jij op een makkelijke manier hair extensions opleidingen thuis kunt volgen. Alle kennis van de afgelopen 20 jaar op gebied van hair extensions willen wij graag met u delen. Online cursussen die zich op een specifiek systeem van hairextensions richten én niet gebonden aan tijd of locatie.

De vraag naar kennis over hairextensions neemt steeds meer toe, en het aanbod is zeer mager net zoals de kennis. Het voordeel van deze e-learning cursus is dat je hem kunt volgen waar en wanneer je maar wil, achter de computer of op je mobiel. De Hair Extensions Academy is uniek in West-Europa met haar nieuwe aanbod van online cursussen, geschikt voor de thuiskapper, salon kappers, studenten beroepsopleidingen en mensen die gewoon meer willen weten over hairextensions.

 

Hair extension expert Sylvia Bruens heeft voor u het lesmateriaal ontwikkeld.

 

sylviabruens-bruens-hairextensions-extensions-socap-paay

Sylvia Bruens verzorgt voor het merk Socap Original al ruim 20 jaar trainingen en cursussen in binnen- en buitenland.  Ze reist binnen- en buitenland af om nieuwe technieken te leren en op de hoogte te blijven van de allernieuwste ontwikkelingen uit Azië, Europa en Amerika. Tevens is zij een veelgevraagd docent bij het ROC Nijmegen, om les te geven aan de studenten uiterlijke verzorging in het vak hairextensions. Het ROC Nijmegen is een van de eerste kappersopleidingen, die het vak hairextensions hebben toegevoegd aan hun lessenpakket. Daarnaast is Sylvia de expert van de BN’ers en kan zij veel bekende sterren rekenen to haar clientèle.

De online en klassikale lessen zijn zeer compleet en zien er bijzonder verzorgd uit met veel beeldmateriaal dat wij allemaal zelf hebben ontwikkeld.  Maar ook beeldmateriaal uit de privécollectie van Sylvia Bruens zul je aantreffen in ons cursus curriculum.

Erkend Leerbedrijf

De zustermaatschappij van onze hairextensions academie is een erkend leerbedrijf voor het beroepsonderwijs. Studenten doen daar ervaring op als stagiair(e) in het vak hair extensions bij de top hair extensions experts van de Benelux. Wij zijn terug te vinden op www.stagemarkt.nl, de website waar studenten een leerplaats (stage of leerbaan) zoeken in het mbo.

 

Materialen

Wij bieden hairextensions, verzorgende producten en accessoires van bekende merken aan  zoals Socap original en American Dream Extensions. Deze kun je vinden op: www.originalsocap.nl, www.americandreamextensions.nl en www.goedkoophaar.nl

filmstrip

Boek Sylvia Bruens

Wij denken graag mee met het organiseren van uw evenement, webinar, demontratie, podiumshow of beurs. Sylvia Bruens geeft seminars over de hele wereld en spreekt Nederlands , Engels , Duits en een beetje Italiaans.

 

Enkele mogelijkheden:

  • Een seminar of lezing over een speciaal hairextension onderwerp.
  • Een podium show met demonstraties op beurs of school.
  • Opmaat gemaakt lesmateriaal van een uur of dagdeel.
  • Boek Sylvia Bruens voor uw fotoshoot, modemerk of fashionshow.
  • Verzorgen van vele hairstyles op filmsets en tv programma’s
  • Ze heeft veel ervaring als presentatrice.

 

mail-ons

© 2018-2023
X