Login

Veel Gestelde Vragen

Zit jouw vraag er niet bij, neem dan contact met ons op: +31 (0)20-4822510

free-60-icons-53

Online betalen en Direct Beginnen

Betalen met iDeal, AfterPay en creditcards.

free-60-icons-03

Moderne Online Technieken

Thuis leren vanachter je Tablet of Laptop.

free-60-icons-12

Badges & Certificaten Voor Alle Modules

Een diploma wacht op jouw aan het eind van iedere cursus.

free-60-icons-50

Je Eigen Online Instructeur

Persoonlijke begeleiding door hair extension experts.

Online/E-Learning

Waarom zou ik een online cursus volgen?

Uit onderzoek is gebleken dat leren met ‘fun’ de oefenstof beter blijft hangen en:

  • zelf bepaalt wanneer het je uitkomt
  • zelf bepaalt waar het je uitkomt
  • zelf het tempo bepaalt

Wat houdt E-Learning in?

E-learning betekent les via de computer en/of tablet via het internet.  Tekst, beeld en video worden afgewisseld met kennis- en vaardigheden vragen. De lessen zijn modulair en per onderwerp opgebouwd. Jouw voortgang wordt bijgehouden door het online systeem, dus je kunt op ieder moment stoppen en weer verder gaan waar je gebleven was.

Wat is een Learning Management Systeem (LMS)?

Het LMS-programma vormt een platform dat ondersteuning biedt bij het selecteren, volgen en geven van opleidingen.

Leuk om een theoretische cursus te volgen, maar hoe zit het met de praktijk?

Naast het online leren over hairextensions met behulp van ondersteunende video’s en foto’s, geven wij ook praktijklessen. En die zijn een goede aanvulling van wat je online hebt geleerd.

Inschrijven

Zijn er toelatingseisen?

Er zijn geen toelatingseisen voor de cursussen. Als je twijfelt neem dan contact met ons op en wij geven je direct uitsluitsel.

Heb ik een vooropleiding nodig?

Je hoeft geen kapper te zijn maar is kapperservaring niet noodzakelijk. Ook heb je geen inschrijving van de Kamer van Koophandel nodig.

Hoe kan ik deelnemen aan het online programma?

De online hairextensions cursussen zijn uniek in West-Europa en geven je de kans om thuis te leren. Maak je keuze uit ons aanbod en schrijf je in voor die cursus. De rest volgt automatisch en wordt vanzelf duidelijk. Heb je toch advies nodig, bel ons dan op +31 (0)20-4822510.

Kan ik mijn inschrijving annuleren?

Wanneer je eenmaal de toegang tot het online/E-Learning programma hebt ontvangen kun je de cursus niet meer annuleren.

Financiele zaken

Hoe kan ik betalen?

Er kan uitsluitend online betaald worden om toegang te krijgen tot de cursus. Bij het online inschrijven krijg je de keuze uit verschillende betaalmethoden:

 Logo-afterpay-checkout_

Achteraf betalen met AfterPay?

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor www.onlinehairacademy.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

AfterPay – Achteraf betalen (België)
AfterPay voert voor www.onlinehairacademy.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay ontvangt per e-mail. In de online omgeving My AfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland, bedrijven)
AfterPay voert voor www.onlinehairacademy.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitaal betaaloverzicht per e-mail ontvangt van AfterPay. AfterPay informeert u per e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

Kan ik met de cursus beginnen na de inschrijving?

Zodra je de online betaling hebt afgerond wordt je direct doorgeleid naar de cursus en kun je onmiddellijk beginnen.

Heb ik recht op studiefinanciering?

Als deeltijdstudent heb je geen recht op studiefinanciering. Afhankelijk van jouw inkomen, zijn studiekosten wel aftrekbaar. Voor meer informatie daarover verwijzen we jou naar de website van de Belastingdienst.

Zijn de cursuskosten voor mij als ondernemer aftrekbaar?

Wanneer je ondernemer bent zijn studiekosten zijn 100% aftrekbaar. Aftrekbare kosten zijn bijvoorbeeld de cursuskosten en kosten van (les)materialen die je nodig hebt voor je studie. En in sommige gevallen ook andere kosten. Of de kosten zakelijk of privé aftrekbaar zijn hangt af van jouw situatie. Ben je ondernemer (eenmanszaak of VOF) dan zijn de kosten 100% aftrekbaar. Voor privépersonen en BV’s gelden andere regels. Kijk voor de actuele regels rondom aftrek van studiekosten op www.belastingdienst.nl

Studiemateriaal

Wanneer ontvang ik mijn studiemateriaal?

boek-cursus-hairextensions

Na je online inschrijving en betaling  wordt je doorgeleid naar de online leeromgeving en beschik je direct over het aangeboden online studiemateriaal.

Ik heb een vraag over de inhoud van het materiaal?

Als je vragen heeft over de inhoud van het materiaal, kun je die het best aan de instructeur stellen.

Is het lesmateriaal in het Nederlands?

Alle cursussen en het bijbehorende lesmateriaal is in het Nederlands. De instructeurs kunnen eventueel wel met jou overleggen in het Engels of Duits.

Heeft Online Hair Academy auteursrecht en/of copyright?

Alle cursussen en het studiemateriaal zijn door Online Hair Academy ontwikkelt. Alle intellectuele eigendomsrechten, inclusief het auteursrecht, die betrekking hebben op het door Online Hair Academy verstrekte en samengestelde cursusmateriaal liggen bij Online Hair Academy. Niets uit deze uitgaven mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt zonder schriftelijke toestemming van Online Hair Academy.

Examen en afronding

Wanneer ben ik geslaagd voor een cursus?

Je brengt geslaagd voor een cursus als je alle modules hebt doorlopen inclusief alle quizvragen en afrondende examenvragen.

Wanneer ontvang ik een certificaat?

Het is mogelijk certificaten van je behaalde modules te ontvangen. Na het doorlopen van alle modules van de cursus ontvang je jouw certificaat automatisch online.

Wanneer ontvang ik een bewijs van deelname?

Voor de online cursussen ontvang je geen bewijs van deelname, maar wel een certificaat als je de cursus goed hebt afgerond. Voor praktijkopleidingen ontvang je wel een deelnamecertificaat.

Wat is de waarde van een Online Hair Academy diploma?

diploma Hair Extension AcademyOnline Hair Academy is de grootste hairextensions opleider in de Benelux en tevens erkend leerbedrijf voor het MBO-onderwijs. Veel kappersbedrijven kennen de waarde van onze praktijkgerichte opleidingen.

Cursusaanbod

Welke cursus is het meest geschikt voor mij?

De vraag naar hairextensions cursussen neemt sterk toe, omdat steeds meer mensen meer van hairextensions willen weten. Online Hair Academy gebruikt daarvoor moderne digitale online lesmethodes zoals E-learning. Ons cursusaanbod is als volgt opgebouwd

  1. Basiskennis hairextensions
  2. Gespecialiseerde modules Wax-, Tape-, Microrings- en Hair Weave Extensions.

Ik heb een cursus afgerond. Hoe nu verder?

vervolg-cursus-hair-extensions

Leuk dat je verder wilt gaan! Je kunt nu verder met de volgende cursus en vrij kiezen uit de verschillende hairextension systemen. Uiteindelijk is het mogelijk om zo alle cursussen te doorlopen en per systeem een certificaat te behalen.

Kan ik de online cursus combineren met een praktijkcursus?

De online cursussen vormen een hele goede basis voor de praktijkopleiding. Voor de praktijkopleiding kun je apart inschrijven op onze website.

Waar worden de praktijkcursussen gegeven?

Al onze praktijk cursussen worden gegeven op ons Socap Original opleidingscentrum in Den Ilp (bij Amsterdam). Vrij parkeren aanwezig. Tevens is er een busverbinding vanaf Amsterdam Centraal.

Adresgegevens: Den Ilp 8, NL-1127PA DEN ILP

locatie-den-ilp-total-hair-academy

© 2018-2023
X