Login

De complete leermodule hairweave met veel uitgebreide leerstof. Je leert naast basiskennis hairextensions alles specifiek over het onderdeel hairweave.

Hairweave extensions met microringen en garen.

Welkom bij de cursus Hairweave Extensions met microringen. Deze LA WEAVE methode is erg poulair op dit moment. Deze cursus is speciaal ontwikkeld door de hair extensions expert van Nederland Sylvia Bruens. Je leert hier naast basiskennis over hairextensions alles specifiek over het onderdeel hairweave. Het vak hairextensions is nog steeds geen erkend vak en wordt zelfs niet gegeven op kappersscholen. Terwijl er wel een grote vraag is naar hairextensions  en er steeds meer nieuwe bevestigingsmethodes worden ontwikkeld. In deze vakopleiding leer je daarom meer dan alleen de technieken. Zodat je straks aan de slag te kunnen bij een kapperszaak als extension specialiste. Misschien wil jij graag een eigen salon als extensions specialiste? Volg dan ons lesprogramma dat speciaal is ontwikkeld voor jou. Zo word je opgeleid tot een professionele allround hairextension expert!

Beste hair weave cursus van Nederland
 • Alleen bij ons is deze cursus online te volgen dus je hoeft niet verder te kijken.
 • Wij zijn de enige in Nederland en België.
Over de cursus weaven met microringen en garen
 • Uniek lesmateriaal dat bestaat uit 5 verschillende modules.
 • Totaal 24 hoofdstukken zodat je veel kennis opdoet.
 • Duidelijke video’s foto’s en illustraties zodat je gemakkelijk zelf kunt meedoen.
 • Nergens leer je zoveel over hairweaves als in deze cursus.

 

De markt van de hairextensions groeit explosief en er zijn op dit moment veel methodes om ze te bevestigen. Door het niet deskundig extensions te plaatsen, kun je het haar van de klant ernstig beschadigen. Deze online cursus neemt stap voor stap alle onderdelen met jou door, zodat jij een gecertificeerd hairextension styliste wordt. Na het behalen van je diploma kun je dan ook aan de slag met misschien wel een eigen salon.

De praktijk wordt uitgelegd met video’s die je goed kunt bestuderen. Wil je persoonlijke begeleiding dan kun je ook Masterclasses bij ons boeken op onze locatie in Den ilp (vlakbij Amsterdam). Tijdens deze Masterklassen neem je een model mee waar je een volume of haarverlenging bij gaat plaatsen. Deze lessen kun je zo vaak boeken als je wilt. De kosten voor een Masterclass zijn € 59,00 en de materialen mag je dan van ons lenen. Het model betaald wel de extensions die je nodig hebt voor het plaatsen van de haarverlenging tijdens de les.

Zorg dat je goed bent voorbereid en alle benodigdheden aanschaft om zo professioneel mogelijk de cursus te kunnen volgen. De aanschaf van een starterset is niet verplicht. De cursus is ook te volgen zonder materialen. Wij hebben voor deze cursus een eigen starterspakket samen gesteld voor een aantrekkelijke prijs: StartSet Compleet voor hairweave.

Deze cursus is geschikt voor iedereen die interesse heeft in hair extensions. Je hebt geen vooropleiding of kapperservaring nodig. De complete cursus is in het Nederlands geschreven ondersteund met foto’s en video’s.

Veel succes met deze cursus.

SylviaBruensLogo2013-rood

Cursus Overzicht

Geen curriculum gevonden!

Cursus Beoordelingen

5

5
7 Beoordelingen
 • 5 sterren7
 • 4 sterren0
 • 3 sterren0
 • 2 sterren0
 • 1 sterren0
 1. Weer een goede cursus erbij gevolgd

  5

  zeer duidelijk uitgelegd, ook de video’s. iedere cursus leer ik weer wat en is er nieuwe informatie

 2. duidelijke uitleg

  5

  duidelijke uitleg betreft extensions -weaves

 3. Goeie Cursus!

  5

  Bedankt voor de goede uitleg!

 4. leuke cursus

  5

  Was leuk om te doen. Ben benieuwd waar ik mijn certificaat kan vinden!

 5. Superfijn

  5

  Echt een duidelijke uitleg bij alles. Vrij snel onder de knie gekregen en veel op de hoofden geoefend. Nu tijd om het echt te gaan doen! Zeer leerzaame cursus.

 6. Super!

  5

  Super fijne cursus waarin alles heel duidelijk staat beschreven. De filmpjes van het plaatsen en verwijderen zijn ook heel duidelijk gemaakt en uitgelegd.

 7. Geweldig 👏🏻

  5

  Aangename en vlotte cursus.
  Alles staat er in wat je nodig hebt.
  De uitleg en de video’s zijn goed.

  Ik raad deze cursus zeker aan!

© 2018-2021
X