Login

De complete leermodule hairweave met veel uitgebreide leerstof. Je leert naast basiskennis hairextensions alles specifiek over het onderdeel hairweave.

De complete leermodule hairweave extensions met vlecht methode.

Welkom bij de cursus Hairweave Extensions met vlecht. Deze cursus is speciaal ontwikkeld door de hair extensions expert van Nederland Sylvia Bruens. Je leert hier naast basiskennis over hairextensions alles specifiek over het onderdeel hairweave. Het vak hairextensions is nog steeds geen erkend vak en wordt zelfs niet gegeven op kappersscholen. Terwijl er wel een grote vraag is naar hairextensions  en er steeds meer nieuwe bevestigingsmethodes worden ontwikkeld. In deze vakopleiding leer je daarom meer dan alleen de technieken. Zodat je straks aan de slag te kunnen bij een kapperszaak als extension specialiste. Misschien wil jij graag een eigen salon als extensions specialiste? Volg dan ons lesprogramma dat speciaal is ontwikkeld voor jou. Zo word je opgeleid tot een professionele allround hairextension expert!

Beste hair weave cursus van Nederland
 • Alleen bij ons is deze cursus online te volgen dus je hoeft niet verder te kijken.
 • Wij zijn de enige in Nederland en België.
Over de cursus weaven met vlecht
 • Uniek lesmateriaal dat bestaat uit 6 verschillende modules.
 • Totaal 28 hoofdstukken zodat je veel kennis opdoet.
 • Duidelijke video’s foto’s en illustraties zodat je gemakkelijk zelf kunt meedoen.
 • De complete cursusduur is tussen de 9 uur en 12 uur maar daar mag je 21 dagen over doen.
 • Nergens leer je zoveel over hairweaves als in deze cursus.

 

De markt van de hairextensions groeit explosief en er zijn op dit moment veel methodes om ze te bevestigen. Door het niet deskundig extensions te plaatsen, kun je het haar van de klant ernstig beschadigen. Deze online cursus neemt stap voor stap alle onderdelen met jou door, zodat jij een gecertificeerd hairextension styliste wordt. Na het behalen van je diploma kun je dan ook aan de slag met misschien wel een eigen salon.

De praktijk wordt uitgelegd met video’s die je goed kunt bestuderen. Wil je persoonlijke begeleiding dan kun je ook Masterclasses bij ons boeken op onze locatie in Den ilp (vlakbij Amsterdam). Tijdens deze Masterklassen neem je een model mee waar je een volume of haarverlenging bij gaat plaatsen. Deze lessen kun je zo vaak boeken als je wilt. De kosten voor een Masterclass zijn € 59,00 en de materialen mag je dan van ons lenen. Het model betaald wel de extensions die je nodig hebt voor het plaatsen van de haarverlenging tijdens de les.

Zorg dat je goed bent voorbereid en alle benodigdheden aanschaft om zo professioneel mogelijk de cursus te kunnen volgen. De aanschaf van een starterset is niet verplicht. De cursus is ook te volgen zonder materialen. Wij hebben voor deze cursus een eigen starterspakket samen gesteld voor een aantrekkelijke prijs: StartSet Compleet voor hairweave.

Deze cursus is geschikt voor iedereen die interesse heeft in hair extensions. Je hebt geen vooropleiding of kapperservaring nodig. De complete cursus is in het Nederlands geschreven ondersteund met foto’s en video’s.

Veel succes met deze cursus.

SylviaBruensLogo2013-rood

Cursus Overzicht

Geen curriculum gevonden!

Cursus Beoordelingen

5

5
8 Beoordelingen
 • 5 sterren8
 • 4 sterren0
 • 3 sterren0
 • 2 sterren0
 • 1 sterren0
 1. Blije dat er nu een online hairweave cursus is

  5

  Dit is de eerste hairweave cursus op het internet die nu ook online beschikbaar is. Zeer blij mee.

 2. Leuk en gemakkelijk te volgen

  5

  Ik kon al hairextensions zetten maar heb nog heel veel bijgeleerd!

 3. top cursus

  5

  alles is heel duidelijk uit gelegd.
  ik raad hem zeker aan om te doen!
  top

 4. duidelijk

  5

  Duidelijk en gemakkelijk te volgen cursus.

 5. Super leuke cursus

  5

  Hele duidelijke uitleg. Super leerzaam en heel erg leuk!

 6. top!

  5

  voor een online cursus is dit super goed uitgelegd en voor getoond.
  Het is echt allemaal duidelijk uitgelegd.
  Heel tevreden van!

 7. super!

  5

  ik vindt het super goed uitlegd ! en de filmpjes er bij ook super!
  goed te verstaan!

 8. Leerzame cursus

  5

  Een hele leerzame cursus waar je niet alleen leert over het vlechten en inzetten van de hair weave. Maar ook alles over de verschillende extensions, hair weave, verzorging, herkomst en nog veel meer. Erg leuke cursus! Dankje wel.

© 2018-2021
X