De complete leermodule microring extensions met veel uitgebreide leerstof. Je leert naast basiskennis hairextensions alles specifiek over het onderdeel microring extensions

Welkom bij de cursus Microring Extensions. Deze cursus is speciaal ontwikkeld door de hair extensions expert van Nederland Sylvia Bruens.

De cursus bestaat uit:

 • 7 hoofdstukken.
 • 30 verschillende modules.
 • 6 Quiz modules om je kennis te testen.
 • Aan het eind van de cursus ontvang je een certificaat.

Het vak hairextensions is geen erkend vak en wordt zelfs niet gegeven op kappersscholen. Terwijl er wel een grote vraag is naar hairextensions  en er steeds meer nieuwe bevestigingsmethodes worden ontwikkeld. In deze vakopleiding leer je daarom meer dan alleen technieken die je nodig hebt, om aan de slag te kunnen bij een kapperszaak als extension specialiste. Of wil jij graag een eigen salon als extensions specialiste? Volg dan ons lesprogramma dat speciaal is ontwikkeld voor jou. Zo word je opgeleid tot een professionele allround hairextension expert!

De markt van de hairextensions groeit explosief en er zijn op dit moment veel methodes om ze te bevestigen. Door het niet deskundig extensions te plaatsen, kun je het haar van de klant ernstig beschadigen. Deze online cursus neemt stap voor stap alle onderdelen met jou door, zodat jij een gecertificeerd hairextension styliste wordt. Na het behalen van je diploma kun je dan ook aan de slag met misschien wel een eigen salon.

De praktijk wordt uitgelegd met video’s die je goed kunt bestuderen. Wil je persoonlijke begeleiding dan kun je ook Masterclasses bij ons boeken op onze locatie in Den ilp (vlakbij Amsterdam). Tijdens deze Masterclassens neem je een model mee waar je een volume of haarverlenging bij gaat plaatsen. Deze lessen kun je zo vaak boeken als je wilt. De kosten voor een Masterclass zijn  € 59,00. De materialen mag je dan van ons lenen,  maar het model betaald wel de extensions die je nodig hebt voor het plaatsen van de haarverlenging tijdens de les.

Zorg dat je goed bent voorbereid en alle benodigdheden aanschaft om zo professioneel mogelijk de cursus te kunnen volgen. De aanschaf van een starterset is niet verplicht. De cursus is ook te volgen zonder materialen. Wij hebben voor deze cursus een eigen starterspakket samen gesteld voor een aantrekkelijke prijs: StartSet Compleet voor Microring Extensions .

Deze cursus is geschikt voor iedereen die interesse heeft in hair extensions. Je hebt geen vooropleiding of kapperservaring nodig. De complete cursus is in het Nederlands geschreven ondersteund met foto’s en video’s. 

 

Cursusoverzicht

Geen curriculum gevonden!

Cursus Beoordelingen

5

5
2 Beoordelingen
 • 5 sterren2
 • 4 sterren0
 • 3 sterren0
 • 2 sterren0
 • 1 sterren0
 1. Joepie!! Weer een online cursus afgerond!

  5

  Ik ben zo blij dat ik deze ook heb afgerond. Nu kan ik eindelijk met klanten aan de slag die microring extensions willen. Dank jullie wel

 2. Super, duidelijke uitleg

  5

  Duidelijke uitleg, zowel theorie als praktijk. Zaken die je moet weten voordat je extensions gaat zetten!!

© 2018-2019
X