Login

Online cursus Tape extensions

Online Cursus Tape Extensions

Volg nu de online cursus tape extension thuis achter je computer of tablet. Je leert alles wat je moet weten over tape extensions. Deze cursus bevat 8 hoofdstukken en 28 modules met veel informatie om professioneel je  hairextensions te plaatsen. De theorie is gemakkelijk te volgen en ondersteund met foto’s en video materiaal.

Het vak hairextensions is geen erkend vak en wordt zelfs niet gegeven op kappersscholen. Terwijl er wel een grote vraag is naar hairextensions  en er steeds meer nieuwe bevestigingsmethodes worden ontwikkeld. In deze vakopleiding leer je daarom meer dan alleen technieken die je nodig hebt, om aan de slag te kunnen bij een kapperszaak als extension specialiste. Of wil jij graag een eigen salon als extensions specialiste? Volg dan ons lesprogramma dat speciaal is ontwikkeld voor jou. Zo word je opgeleid tot een professionele allround hairextension expert!

 

De markt van de hairextensions groeit explosief en er zijn op dit moment veel methodes om ze te bevestigen. Door het niet deskundig extensions te plaatsen, kun je het haar van de klant ernstig beschadigen. Deze online cursus neemt stap voor stap alle onderdelen met jou door, zodat jij een gecertificeerd hairextension styliste wordt. Na het behalen van je diploma kun je dan ook aan de slag met misschien wel een eigen salon.

De praktijk wordt uitgelegd met video’s die je goed kunt bestuderen. Wil je persoonlijke begeleiding dan kun je ook Masterclasses bij ons boeken op onze locatie in Den ilp (vlakbij Amsterdam). Tijdens deze Masterclassens neem je een model mee waar je een volume of haarverlenging bij gaat plaatsen. Deze lessen kun je zo vaak boeken als je wilt. De kosten voor een Masterclass zijn  € 59,00. De materialen mag je dan van ons lenen,  maar het model betaald wel de extensions die je nodig hebt voor het plaatsen van de haarverlenging tijdens de les.

Zorg dat je goed bent voorbereid en alle benodigdheden aanschaft om zo professioneel mogelijk de cursus te kunnen volgen. De aanschaf van een starterset is niet verplicht. De cursus is ook te volgen zonder materialen. Wij hebben voor deze cursus een eigen starterspakket samen gesteld voor een aantrekkelijke prijs.  Een startset vind je op de Original Socap Website

Deze cursus is geschikt voor iedereen die interesse heeft in hair extensions. Je hebt geen vooropleiding of kapperservaring nodig. De complete cursus is in het Nederlands geschreven ondersteund met foto’s en video’s

Na de cursus wax extension en hairweave is dit de derde online cursus ontwikkeld door hair extension expert Sylvia Bruens.

Veel succes met het volgen van deze cursus!

 

 

 

 

 

Cursus Overzicht

Geen curriculum gevonden!

Cursus Beoordelingen

4.5

4.5
8 Beoordelingen
 • 5 sterren7
 • 4 sterren0
 • 3 sterren0
 • 2 sterren0
 • 1 sterren1
 1. Weer een geweldige online extension cursus erbij

  5

  Ik heb al de online cursussen hair weave en wax extensions gedaan en ben heel blij dat deze erbij is gekomen. Dank jullie wel voor alle nuttige informatie.

 2. Helder!

  5

  Wat een fijne en heldere uitleg. Sylvia neemt stap voor stap door wat je vooraf moet weten en tijdens het praktijk gedeelte wordt er duidelijk uitgelegd wat je moet doen! Deze cursus is echt aan te raden!

 3. Erg duidelijk uitgelegd

  5

  Heel erg bedankt voor de goede uitleg. Heel overzichtelijk en de filmpjes en fotos zorgen voor een goed beeld.

 4. Erg duidelijk uitgelegd

  5

  Heel overzichtelijk en de filmpjes en fotos zorgen voor een goed beeld. Kan niet wachten tot ik ermee aan de slag kan.

 5. Hele duidelijke cursus

  5

  Heel duidelijk en ook de uitleg op video
  Blij te hebben gedaan

 6. tape extentions

  5

  Top cursus , zeer tevreden!

 7. Duidelijke uitleg

  5

  Duidelijke uitleg, geen onnodige informatie. Makkelijk en snel aangeleerd. Ben blij

 8. Superfijne cursus alles word duidelijk uitgelegd ,erg leuk om weer wat te leren

  1

  Cijfer 10

© 2018-2021
X